Забава Занимливости

Проверете си како би звучело вашето име на Јапонски јазик

Проверете како јапонците би го прочитале вашето име буква по буква.

Вашето име звучи различно и има различно значење во другите јазици.

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА СЛЕДНАТА ФОТОГРАФИЈА И ДОЗНАЈТЕ КАКО БИ ВИ СЕ ОБРАЌАЛЕ ВО ЈАПОНИЈА..