Забава Занимливости

(ВИДЕО) Како би реагирале ако на девојка среде тренинг и пукне прслучето

Веројатно лесно можете да ја замислите оваа ситуација. Девојката легнува на бенџ. Вие сте во близина и таа бара од вас да и го подадете тегот. Вие секако прифаќате. Но во тој момент прслучето и пука…И како би реагирале?