Кичево Случувања

Службените лица од ПС Кичево денес ќе даруваат крв

Од Институтот за трансфузиона медицина на Република Македонија известуваат дека денес 25.09.2018 година планирана е крводарителна акција со вработените на Полициската станица во Кичево.

Извор: ЦУК