Кичево Случувања

Бакарди Lounge Bar има потреба од работници за во кујна

Кичевскиот Lounge bar Бакарди има потреба од работници за во кујна со и без работно искуство.

Сите заинтересирани контактирајте во просториите на Lounge Bar Bacardi или на тел: 075/416-550

Биди дел од успешниот тим уште денес!