Забава Занимливости Кичево

96.5 MHz – Радио „Акорд“ – 13 години вашата радио-фреквенција во Кичевскиот етер

На фреквенција од 96.5 MHz во Кичево, 24 часа на ден, се емитува музика по избор на слушателите,најнови хитови од македонската и странската музичка сцена и промоција на албуми. Секојдневен радио сервис кој ве информира за сите настани од градот, околината и пошироко…

Денес и минатите 13 години вашето Радио АКОРД со својот сигнал ја покрива целата територија на општина Кичево и околината, а исто така програмата на АКОРД Радио може да се следи и преку интернет онлајн со клик на линкот ТУКА

Вие сте на вистинската радио-фреквенција, проследено од нашите желби во светот на музиката настана – АКОРД – звукот на музичките ноти проткаени со гласот на народот.

Нека секој ден започнува со Радио Акорд, вашата верна радио-фреквенција 24 часа на ден!