Занимливости Свет

Вооружените разбојници цвикнаа пред еден бестрашен 83-годишен дедо (ВИДЕО)

Бандитите налетаа на примерок од генерација која не знаела за цвикање пред соочување со проблеми и коркачи како нив кои само глумат дека се опасни момци.