Занимливости Настани Свет

Како реагираат Русите, а како Американците на повреден човек (ВИДЕО)

Како реагираат Американците, а како Русите кога ќе наидат на повреден човек на улица?

Овој социјален експеримент е направен во Америка и Русија со цел да покаже кои од нив имаат поголемо срце, во зависност од тоа колку се спремни да помогнат на друг човек..