Забава Занимливости

Чудна реакција на тигарот кога го виде стомакот на бремената жена! (ВИДЕО)

Двете другарки, Џејн и Наташа, одлучеле денот да го поминат во зоолошката градина. Џејн е бремена и е во седми месец. Кога поминале покрај кафезот со тигар, Џејн сакала да направи една фотографија со него.

Нејзината пријателка го снимала овој момент, но не очекувала дека ќе сведочи на еден ваков уникатен момент. Кога тигарот го забележал стомакот на бремената жена, реагирал на крајно неочекуван начин и двете другарки останале зачудени.