Занимливости Случувања

Реакција на жената, која ја удри автомобил на пешачки премин (ВИДЕО)

Како пешаци, секогаш треба да бидеме свесни за семафорите и да ја поминуваме улицата исклучиво на пешачкиот премин. Сепак, понекогаш ова не е доволно, бидејќи има возачи кои не ги почитуваат сообраќајните правила. Затоа, во секоја ситуација, мораме да бидеме исклучително внимателни.

Следното видео покажува жена која ја минува улицата на пешачки премин додека семафорот е на зелено светло. Возачот на сивиот автомобил наместо да закочи, тој забрзува и ја удира жената која падна на улицата. Бидејќи ова видео е снимено во Русија, жената едноставно станува и лабаво си продолжува, како ништо да не се случило.