Кичево Случувања

Рок легендите од Кичево со концерт по втор пат

 

РОКЕРИ ПО ВТОР ПАТ ЗБОР

На старото место, во стариот двор. Ветено, сторено.

На 8 Септември лето Господово 2018 во 19, 30 часот, пред платото на домот на култура „Кочо Рацин“. Рокерите за својот град, за најубавите години на една младост.

Повелете ќе биде лудо забавно! 🙂