Мобилни уреди Случувања Технологија

S10 Lite нема да биде покус со новиот Infinity O екран

Samsung Galaxy S10 ќе има и лајт верзија, кај која исто така е потврдено дека ќе го има новиот патентиран дисплеј со дупка Infinity O и ќе нема рамки.

Galaxy S10 Lite ќе има неверојатен Snapdragon 8150 процесор, 4GB RAM меморија, 64GB внатрешна меморија, и странично лоциран сензор за отпечатоци.

 

Close