Забава Занимливости

Сакала да го провоцира со секси чорапи – ѝ ги скршил нозете со палка (ФОТО)

Австралијка имала намера да ја заскокотка фантазијата на нејзиниот сопруг со нови необични секси чорапи, но наместо жежок секс, добила скршеници на нозете.

Чорапите имале апликативен дизајн со шарки од змија, па сопругот помислил дека во креветот покрај неговата жена се наоѓаат две змии отровници.

Во истиот момент, сакајќи да ја одбрани својата сопруга, земал бејзбол палка и почнал да мава по „змиите“, односно по нозете на сопругата.

Кога сфатил дека „змиите“ всушност се нозете на неговата сопруга, веќе било доцна, бидејќи тој и го скршил стапалото на неколку места..