Кичево Случувања

Конечно за прв пат во Кичево, самопослужна автоперална достапна 24/7

За прв пат во Кичево ова лето господово 2018 со работа стартува Самопослужна автоперална која ќе работи 24/7 само за вашите услуги.

Покрај најквалитетните услови што ќе ги нуди овој self-service на достап ќе бидат и ладни напитоци како и кафе.

Просторот и опремата нуди перење на автомобили со вода под притисок и пена од високо квалитетен пена-шампон поединечно од два различни пиштоли.

Машините ќе бидат достапни со една опција, 70 денари за 7 минути до вистински сјај на вашето возило + правосмукалка за внатрешноста на вашиот автомобил за симболични 10 денари за 90 секунди.

Локацијата е добро позната веднаш на Магистралниот пат до „Штрафарата“, а свеченото отворање е оваа Сабота на 21.07.2018 со почеток од 12:00 часот, така што првите 100 автомобили од самиот старт ќе перат бесплатно.

Повелете од Сабота, вашиот автомобилски сервис за чистота на вашето возило стартува со работа нон-стоп, 24/7 само за вас!