Живот Забава

Австралијка се омажи со самата себеси – причината за тоа е многу смешна (ВИДЕО)

Австралијката Линда Доктар, откако во животот доживеала неколку љубовни разочарувања и пропадната врски, решила дека нема веќе да трпи некој да го крши нејзиното срце, па се омажи самата за себе.

Триесет и четиригодишната жена се одлучила за „интимна церемонија на плажа“, а за време на венчавката користела огледало.