Македонија Случувања

СЕ ПРЕВРТЕ ВОЗИЛО НА АРМ: Еден војник повреден, откако воено возило се преврте кај наплатната рампа Петровец (ФОТО)

Денес околу 15:00 часот кај наплатната рампа Петровец се преврте возило на АРМ.

Како што дознаваме еден од војниците кои се превезувале со ова возило е пвореден.

Пред само две недели изгоре и еден автобус кој превезуваше војници кон касарната „Илинден“.

Се поставува прашањето на што се должат се почестите инциденти со армиските возила?

Инфо: ИнфоМакс