Свет Случувања

Се снимаа додека возеа глисер, но на 180 км/ч господ ги спаси! (ВИДЕО)

Се возеа на глисер додека еден од постави камера за да го сними доживувањето.

Најверојатно возачот сакаше да го направи ова возење поинтересно, па го нагази глисерот а тој почна полека до потскокуна од водата.

Навистина на пристуните им беше забавно, глисерот земаше со поголема брзина.

Но во еден момент погледнете што се случи.