Свет Случувања

Се залетал и скокнал од карпа без да погледне што има доле – Поука за другите да не го прават тоа! (ВИДЕО)

Скокот од карпа кој можесе да заврши фатално. Ретко кој ја има оваа среќа за да го преживее ова.

Момче се одлучило да скокне од карпа висока 15 метри, а пред тоа да не ни погледнал што има доле.

Тој се залетал за да скокне во вода, но не се одвивало се како што тој замислил.

Момчето поради падот завршил во болница со скршеници, а на самото видео може да се слушне силниот звук од падот кој ги предизвикал скршениците.