Култура Музика

Слушнете ја необјавената песна на Тоше Проески – Secret Place

Уживајте повторно во ангелскиот глас на нашата гордост Тоше Проески. Навистина кога започна песната се неживме, се потсетивме на тој милозвучен вокал кој сме го слушале милион пати, но ова беше нешто навистина ново и прекрасно.

Уживајте во овие тонови испеани од нашата најголема музичка гордост.

И ние те сакаме Тоше, од срцето и душата!