Забава Занимливости Хумор

Седел со девојката во кафич, доаѓа швалерка и прави сцена, погледнете го крајот! (ВИДЕО)

Оваа девојка овој ден ќе го памети засекогаш. Нејзиниот дечко ја однел во кафич, а потоа доаѓа неговата “швалерка“ која го потура со вода и прави сцена.

Девојката била шокирана и не можела да верува што и се случува пред очи.

Но тоа не е крајот. Погледнете што се случува во продолжение: