Живот Случувања

Секој ден виси на ѕитчето – причината за тоа ќе ве остави без зборови

Незгодно е да бидеш сам, особено кога сакаш со некого да си подавате со топка. Тој проблем го мачи и златниот ретривер Рајли од Лос Анџелес, кој смислил одличен начин како да ги „натера“ луѓето да му го фрлаат топчето со кое обожава да си игра.

Минувач го сними како се надвиснува над ѕитчето и намерно го фрла тениското топче на земја. Сите кои поминуваат покрај него ќе го видат Рајли како тажно виси на ѕитчето и сигурно без размислување ќе му го дофрли топчето. Снимката е објавена на Инстаграм, каде Рајли има и свој профил, а Џони Берчтолд напиша дека видеото го направил тој и дека му го фрлил топчето.

Но, Џони не е единствениот кој го има снимено Рајли.