Забава Занимливости Хумор

Сакаше да направи селфи до локомотива, па некој од таму со нога го пречека! (ВИДЕО)

Џаред Мајкл, кој го има YouTube корисничкото име Jared Michael изјави: „Се обидов да направам „селфи видео” додека возот поминуваше на безбедна дистанца позади. Најверојатно бев сеуште премногу блиску за да бидам удрен во глава. Ја уплескав.

Дали е ова уште една местенка на Џими Кимел или пак е вистина!