Кичево Случувања

Ќе ви го стопли срцето: Во с.Белица (Кичевско) најмилите животинчиња си одат кај мештаните на гости (ВИДЕО)

Во с.Белица – Кичевско на нивната официјална страница споделија видео каде срнче слободно оди и јаде во домот на домаќините.

Вистинска реткост е да се погледне ваква работа говори еден од мештаните, бидејќи овие животинчиња се нежни и мили и треба долго време да стекнат ваква навика..

Posebna Belićka prednovogodisna razglednica od najmiloto domasno milenice Bambi koja ke vi ja razubavi ova nok 😘👌🇲🇰

Geplaatst door BELICA – БЕЛИЦА op Maandag 24 december 2018