Забава Занимливости

Серена Вилијамс се соблече гола и почна да се допира! (ВИДЕО)

Една од најдобрите светски тенисерки на сите времиња, Серена Вилија, објави видео во кое е скроз гола и во кое со раце ги држи бујните гради пеејќи ги зборовите од песната „Се допирам“.

Со ова, Американката се вклучи во кампањата за зголемување на свеста за превентивата како најважен фактор во борбата за ракот на дојката. Проектот под име „Се допирам“ има за цел да им го сврти вниманието на жените редовно сами да ги допираат своите гради и веднаш да се јават на лекар ако забележат нешто што не е нормално.

Амбасадор на оваа кампања е токму помалата сестра Вилијамс.