Забава Занимливости

(ВИДЕО) Започна секси танц, но работите излегоа од контрола

Организаторите на ова шоу се решиле да им дадат неверојатен предизвик на своите атрактивни гостинки.

Имено, во текот на емисијата тие требаше да изедат заводлив танц пред камерите, со една дополнителна задача – во текот на танцот да ги соблечат своите гаќички.

Слободните девојки немаа проблем со ваквиот предизвик, на задоволство на присутните и гледачите пред малите екрани кои паднаа во транс.

Погледнете во продолжение: