Забава Хумор

Брутална скриена камера: Се наоѓаш во лифт ти и рој пчели! (ВИДЕО)

И како после ваков „перформанс“ да се насмееш и да и мафнеш на камерата, откако ќе ти кажат дека те мрднале од умот за некој друг да си фаќа сеир?!? 

Постапката во случај на ваква скриена камера е следна: 1. го стопираш лифтот, 2. го прекршуваш од ќотек, 3. излегуваш од лифтот и го оставаш него внатре.