Временска прогноза Кичево

Снегот почна да провејува над Кичево

Моментално најавениот снег почна да го носи северен ветар со мал интензитет кон нашиот град Кичево.

Рано на утро температурите ќе се спуштат под нулата.

Од УХМР најавија сув студ, така што облакајте се потопло.