Кичево Македонија Случувања

Превој Стража моментално под снежни наноси и забрана за тешки товарни возила

Од случајни минувачи стигна информација дека на превој Стража има обилни врнежи од снег – кој непрекинато почнува да врне.

Апелираме за внимателно возење према према превојот.

Моментално се воведува и забрана за тешки товарни возила.