Кичево Случувања

Конечно Кичево се разбуди под снежна бајка (ФОТО)

Добро утро, нека ни е честит Божик уште еднаш!

Христос се роди!

Навистина се роди!

Конечно Кичево се разбуди во снежна бајка.

Имајте пријатен празничен ден.