Кичево Случувања

Снежна бајка рано утрово во с.Ехлоец – Кичево (ГАЛЕРИЈА)

Кичевчани рано утрово имаа прилика да ја дочекаат првата снежна белина во нашите краеви, која беше застапена некаде повеќе, некаде помалку.

Низ фотографии ви ја пренесуваме цела пејсажна бајка од село Ехлоец – Кичевско фотографирани после 07:00ч

Уживајте! 🙂