Кичево Случувања

Тешка сообраќајка со мотор на превој Стража

Голем застој на Стража!

Од неофицијални извори до нашиот портал стигна информација дека на превој Стража моментално се врши увид на тешка сообраќајна несреќа со мотор кој директно удрил во тешко товарно возило

За здравствената состојба на учесниците во страотната несреќа како што кажуваат минувачи немаме информација.