Забава Занимливости

Нема да ви се верува! Овој робот собршено ги решава човечките работи (ВИДЕО)

Робот кој совршено ги совладува сите препреки

На интернет се појави видео, во кое во една лабараторија, роботот беспрекорно ги совладува препреките. Би можело да се каже дека тоа го прави дури повешто и од човек .

Прво го прескокнува паднатото дрво, а потоа се качува на нешто слично на скали.

Изгледот на овој робот е исто така застрашувачки, изгледа како да е излезен од некј од оние “филмови од иднината” кои до неодамна изгледаа потполно нереални.