Забава Занимливости

Што се случува кога случаен минувач ќе му дофрли на УФЦ борец „што ме гледаш“ (ВИДЕО)

Интересна снимка на својот Инстаграм профил објави американскиот УФЦ борец, Жаред Гордон.

Додека тој стоеше со двајца пријатели на тротоарот, во тој момент поминаа двајца случајни минувачи и еден од нив од никаде удри еден од пријателите на Гордон.

Очигледно тие не ни помислија дека влегуваат во проблем со УФЦ борец кој веднаш реагираше, по што дојде до жестока пресметка.

Иако безбедносните камери не откриваат што точно се случило на крајот, можеме да претпоставиме дека еден од минувачите кои започна да си разменува удари со Гордон не помина добро…