Македонија Случувања

Стража: Снегот почнува да се задржува на коловоз

Од наши извори на терен ве известуваме дека токму од овој момент започнаа снежни наноси на превој Стража.

Кон правец на кај Кичевскиот регион, снегот се намалува, така што дождот е видлив се повеќе.

Апелираме до сите кои патуваат да внимаваат во сообраќајот.

Среќен пат!