Настани Скопје Случувања

Супер Баба од Скопје: Скок од височина за својот 70-ти роденден (ВИДЕО)

Нашиот пријател Јане и го исполни сонот на својата мајка – за својот 70-ти роденден да скока од височина!

Секоја чест за гестот и храброста на оваа Супер Бабичка од Скопје!

Мајче да си жива и здрава, другите има што да ти позавидат, ти посакуваме многу здравје и долг живот! 🙂

Погледнете го видеото..