Забава Занимливости

Ви текнува на „Супер бабичка“? Актерката уште е жива (ВИДЕО+ФОТО)

Главната актерка која го портретираше ликот на супер бабичката во славната серија сè уште е жива.

Гудрун Уре, родена е на 12 март, 1926 година во Шкотска, а беше активна во актерските води до 2009 година.

Таа денес има 92 години, а едно од последните интервјуа го дала во 2006 година. Објавено е 10 години подоцна, во 2016 година. Како што може да погледнете, таа и покрај возраста изгледа одлично.

„Супер бабичка“ се снимала во периодот од 1985 – 1987 година. Вкупно брои две сезони од по 13 епизоди + божиќните бонус епизоди. Секоја епизода трае 30 минути, а серијата е направена според книгите на авторот Форест Вилсон.