Кичево Фотографија

1991 год Кичево: Тетратка со напишани угостителски објекти, кои функционирале (ФОТО)

Од богатата Кичевска архива до нашиот портал стигна фотографија од тетратка со напишани угостителски објекти кои практично биле атракција во нашиот град – далечната 1991-ва година, за некого интересна новост, за некого потсетување и враќање назад во времето.. 🙂

Благодарност за фотографијата до г-дин Шоип Османоски