Кичево Настани Случувања

Вечерва во Кичево стартува со работа Biliard Caffe Club „The Gentlemens“ (ГАЛЕРИЈА)

Вечерва по речиси една деценија конечно се отвора Кафе Клуб „The Gentlemens“ во Кичево.

Локалот се наоѓа во долниот дел на големиот објект во близина Охридска Банка во срцето на чаршијата од нашиот град.

„The Gentlemens“ покрај вкусното кафе, ќе пружи да уживате во познатите 2 билиард маси ( кегли и маса со дупки ), како и Play Station во специјална просторија, Пикадо, PinBall, сите безалкохолни пијалоци, природни коктели и многу друго.

Вредните домаќини ќе се погрижат секој престој да ви биде удобен и на ниво, затоа посетете не, „The Gentlemens“ е урбано место за вашето драгоцено време, додаваат управителите..

Подолу може да ја погледнете внатрешноста на објектот преку нашиот објектив..

Нашиот тим го проба првото кафе и изигра една партија билиард, повелете и вие.. 🙂