Временска прогноза Македонија Случувања

Толку од надпросечните температури за Ноември, спремете се за ладни денови и студени ноќи!

Нашиот познат метеоролог од Струга – Славчо П. на својот фејсбук објави дека периодот со надпросечни температури кои исто така беа невообичаени за овој период од годината ќе завршат, така што токму од вечерва ќе се соочуваме со многу ладни ноќи како и пониски температури преку ден, практично ќе замириса на зима!

За подетални информации нашиот портал ќе ја следи ситуацијата и навреме ќе ве известува!