Кичево Случувања

ТВ Нова и Бране гости кај семејството Туфекџиоски по повод Рамазан Бајрам (ВИДЕО)

Денес екипата на Македонската телевизија Нова и нашиот Кичевчанец Бранислав Стојаноски по повод најголемиот муслимански празник Рамазан Бајрам беа почесни гости кај семејството Туфекџиоски.