Кичево Случувања

Мирна рака и добар лов на Кичевската ловна група од с.Малкоец (ФОТО)

Денес прекрасниот сончев ден донесе светлина и широки насмевки на ловците од Ловечката група од С.Малкоец.

Прекрасно поминат ловен ден и одстрел на див вепар-Капиталец на нашите верни поддржувачи на делото од ПОРТА.мк!

Пријатели, да ви се множат! 🐗