Кичево Култура Музика

Утре: Фестивал на Серенади и Староградска музика во Кичево

Утре 26.09.2018 со почеток од 20:00ч во ЦК Кочо Рацин – Кичево (голема сала) ќе се реализира несекојдневниот настан – Вечер на Серенади и Староградска музика во организација на Н.У.Ц.К. Кочо Рацин.

Фестивалот преку своите изведувачи кои припаѓаат на две различни генерации има за цел да ви ги презентира убавините на овој вид на музика.

Влезот е слободен, бидете дел и уживајте!

Официјален facebook настан ТУКА