Видео компилација на „КУД Рацин“ од Кичево вчера на Меѓународниот Фолклорен Фестивал 2018

1,042 прегледи

Видео извадок на Меѓународниот Фолклорен Фестивал 2018 во Кичево, каде нашите домаќини КУД Рацин свечено го отворија со свое оро и игра.