Забава Занимливости

Еве зошто ова видео на бензинска има над 26 милиони прегледи (ВИДЕО)

Видео осамна на музичкиот канал Јутјуб кое за кратко време стана вистински хит, ова е причината.

Една непозната жена дојде со своето возило на бензинска пумпа и се вртеше четири пати во обид да го погоди резервоарот на автомобилот. Ова видео има над 26 милиони прегледи.