Забава Занимливости

Погледнете го видеото кое ја враќа довербата во човештвото

Можеа да ја свртат главата на друга страна но наместо тоа решија да одвојат една минута за да му пружат нова шанса на еден живот.

Во средата во казахстанскиот град Алмати група луѓе се здружија за да му помогнат на едно куче.

Погледнете го видеото кое ја враќа довербата во човештвото.

https://youtu.be/Lg1cD1zlLLk