Здравје Кичево Случувања

Викенд случувања во нашиот град 🔊

Викендот може да започне! 🎆

Ова се настаните кои ќе го заокружат викенд збиднувањето во нашиот град Кичево..

👉Вечерва и утре Клуб Имиџ – Горан Слајд / DJ Freaky

👉(Сабота) во Мезе Бар „Гарден“ – Перица Џибит (LIVE)

👉(Сабота) во Мотел Ресторан „Панорама“ – НОТА Бенд (LIVE)

Имајте пријатен викенд, исполнет со позитивна енергија каде и да одлучите да го поминете! 🥂