Кичево Случувања

Кичево: Снабдете се со вода за пиење, за секој случај..

Од за сега не потврдени и неофицијални извори на група луѓе пристигна информација дека во текот на утрешниот ден можно е прекин на водоснабдување во реони или на ниво на цел град Кичево.

Доколку нашиот портал добие сигурна информација од надлежни органи, истата ке биде објавена во целост, но за сега добро е да се снабдиме со вода (за секој случај)