Забава Занимливости

(ВИДЕО) 6 милиони прегледи за реакцијата на оваа водителка, погледнете

Водителка, за која се знае дека се вика Линатре, прекинува да ги чита вестите кога ќе слушне дека куче лае во студиото. Но, кучето не самошто е вос тудото, туку е и под нејзиното биро.

  • Овде има куче. Што бара куче во студиовооо, прашува таа и признава дека сепак повеќе сака мачки.