Кичево Случувања

Известување од ЈП Водовод Кичево: Денес ќе нема вода во овие места

Од ЈП „Водовод“ – Кичево најавуваат дека, поради интервенција на водоводната мрежа, од 08:00 до 14:00 часот, без вода ќе бидат корисниците од ул.29ти Ноември, како и здравствените установи Здравствен дом Кичево и Општа болница Кичево.