Забава Занимливости

Возење како газда – со панорамски поглед (ВИДЕО)

„Garage 54“ е познатиот канал на YouTube посветен на автомобилизмот и автомобилите.

Овој пат, екипата од каналот, направи импресивна преработка и редизајн на „Volvo“, сместувајќи ги управувачките команди целосно надвор од внатрешноста на возилото.