Социјални мрежи Технологија

Тешка измама: Fake вести за W!zzair

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

Не наседнувајте на странава пошто е СКАМ/Fishing ( Измама ) !!!

http://wizzair.com-fly.net/

Ќе ви ги соберат кредитните/дебитните картички и ќе може да купуваат со вашите податоци што ги оставате во формата.

Ако веќе сте го направиле тоа контактирајте ја вашата банка да ја блокира картичката под ИТНО